Nieuws

Nieuws en Acties

Blijf op de hoogte van alle acties en leuk nieuws over Kimik-kapster. Ook is het makkelijk om Kimik-kapster op facebook te liken. Alle acties en leuk nieuws komt ook op Facebook pagina zodat je niets hoeft te missen!


Fijne kerst en een gelukkig 2017!

Ik wens iedereen een fijne kerst en een goed geknipt nieuwjaar! Iedereen bedankt voor dit fijne jaar en tot snel!

 


Kimik-Kapster 1 JAAR!

Vandaag (1 november 2014) bestaat Kimik-Kapster alweer 1 jaar! Omdat er reden is voor een feestje, alleen de maand november opsteken met 50% korting!

Kimik-kapster1jaarnieuws


FNV Mooi dag!

Op een prachtige locatie, namelijk in Rotterdam op een cruiseschip heb ik op FNV Mooi dag  weer heel wat leuke inspiratie op gedaan. Klaar om het aankomende seizoen weer mooie creaties te maken!

cursus


Bruidskapsel Suzan

Voor deze bruiloft mocht ik niet alleen de bruid doen maar ook haar prachtige dochter! Zie hier het resultaat.

foto1


Bruidskapsel Danielle

14 augustus 2014 heb ik het bruidskapsel voor Danielle’s grote dag mogen verzorgen. Ze zag er prachtig uit!

2


Bruidskapsel Sanne

De zomermaanden staan weer in het teken van bruiloften. 28 juli heb ik Sanne’s haar mogen doen voor haar grote dag! Zie hier het mooie  resultaat bij deze mooie  meid!

1


Tessa’s lange haar in een mooie punt geknipt!!

Tessa wilde dit al langer, maar was er nog niet helemaal klaar voor. Daarom hebben we het in twee keer gedaan. Eerst was het wat minder extreem en dat beviel al, nu mocht het helemaal! Ze is er heel erg blij mee, en ik dus ook!

Lang haar in punt geknipt


Moederdag aanbieding (geldig t/m 31 mei 2014)

Speciaal voor moederdag 15% korting op alle behandelingen. Maak een afspraak samen met je moeder en geniet samen van een fris kapsel! Lekker bijkletsen terwijl je allebei geknipt of gekleurd wordt. Ideaal als cadeautje!

Moederdag-aanbieding-Kimik-kapster


Kindjes knippen al vanaf 8,50

Kindjes tot en met 12 jaar worden al voor €8,50 geknipt! En het leukste is dat ze ook een leuk cadeautje krijgen uit de grabbel tas! Zo maak je het voor de kindjes ook leuk om geknipt te worden.

kindjes-website


Haarlijn voorjaar zomer show 2014

Om iedereen mooie kapsels aan te meten is Kimik-kapster naar de Haarlijn show geweest voor de laatste trends! Helemaal up to date om iedereen van een mooi kapsel te voorzien! Wil jij er deze zomer dus trendy bijlopen? Maak meteen een afspraak.

Haarlijn-voorjaar-zomer